MAPO+

MAPO+
Olen Cesari: Një det me muzikë

Olen Cesari: Një det me muzikë

Një rrugëtim muzikor mes bukurive dhe kontradiktave të Mesdheut. I shoqëruar nga banda e tij “International Clandestine Orchestra”, Olen Cesari do të performojë live pjesë…
Pages