MAPOBLOG

MAPOBLOG
Parajsë – Bunker

Parajsë – Bunker

Kseno Madhi qe zhytur thellë në pleqërinë e tij dhe nuk kish mundur të ormisej mirë, gjë që sipas gjuhës vulg të llogarive me veten…
MAPOBLOG
Shkrimtarët

Shkrimtarët

Borana Zh. po linte fundin e bulevardit dhe po kapërcente në anën tjetër të rrugës. Atypari i zunë sytë tre nga shkrimtarët më të njohur…
MAPOBLOG
Një shishe në oqean

Një shishe në oqean

Unë nuk di t'iu shkruaj letra të hapura qeveritarëve, ca më shumë kryeministrave, sepse si njeri me dy pare mend në kokë, që e ka…
MAPOBLOG
Ajër me kusht

Ajër me kusht

Françesk Garxhiola sapo kish dalë nga një gjendje e rëndë varësie nga një dashuri krejt e re dhe e rrëmbyer, si thellim i beftë e…
Pages