Mapo Libri & Ide

Mapo Libri & Ide
Camaj për Camajn

Camaj për Camajn

Pagëzuesi i hermetizmit italian, kritiku F. Flora, e kërkoi poetikën e lirikëve të rinj italianë te e errëta, mbyllja dhe analogjia e vështirë – çka…
Pages