KULTURE

KULTURE
Shqipëria brenda një bunkeri

Shqipëria brenda një bunkeri

Në kuadër të përvjetorëve të mëdhenj, si çerekshekulli i rënies së Murit të Berlinit dhe 70-vjetori i çlirimit të Shqipërisë nga pushtuesit, bunkeri antibërthamor i…
KULTURE
Pesë dramat pas tragjedive

Pesë dramat pas tragjedive

Pasojat e përndjekjes komuniste për familjet Kasoruho, Xhagjika, Kokalari, Sejko e Çitaku Lexova një shkrim të Bashkim Dizdarit në gazetën “Panorama” më 8 tetor 2012, me…
Pages