KULTURE

KULTURE
Kompania ALBtelecom, sponsor i përgjithshëm i të gjithë aktivitetit artistik të Teatrit Kombëtar të Operës dhe Baletit  për vitin 2017

Kompania ALBtelecom, sponsor i përgjithshëm i të gjithë aktivitetit artistik të Teatrit Kombëtar të Operës dhe Baletit për vitin 2017

  Kompania ALBtelecom do të mbështesë në cilësinë e sponsorit të përgjithshëm të gjithë aktivitetin artistik të Teatrit Kombëtar të Operës dhe Baletit  për vitin 2017.…
Pages