Kultura

Kultura
Replika Lubonja-Çili për “dosjen Kadare”/ Çili: Lubonja, në krizë ndërgjegjeje nga denoncimi i babait. Analisti: Kultura e manipulimit vazhdon

Replika Lubonja-Çili për “dosjen Kadare”/ Çili: Lubonja, në krizë ndërgjegjeje nga denoncimi i babait. Analisti: Kultura e manipulimit vazhdon

Replika Lubonja-Çili për “dosjen Kadare” Një letër publike e Ismail Kadaresë si përgjigje për Henri Çilin, ka ndezur debatin mes këtij të fundit dhe analistit…
Pages