Auto

Auto
‘Ferrari F40’ mbush 30 vjeç

‘Ferrari F40’ mbush 30 vjeç

F40 mbush 30 vjeç. Prezantimi zyrtar i Ferrari që u krijua për të festuar 40 vjetorin e krijimit të Shtëpisë së Maranellos, dhe e fundit…
Pages