Ekonomi, Kryesore

Buxheti 2019/ Qeveria bën kthesë, ndryshon fasha e xhiros për biznesin e vogël   

“Rritje pagash në arsim, shëndetësi dhe ushtri. Do të kemi lehtësime taksash kryesorja për një pjesë të konsiderueshme dhe shumë aktive të biznesit që do të hyjë në kategorinë e biznesit të vogël deri në 140 mijë dollarë xhiro në vit dhe nuk do të futet në biznesin e madh”, tha sot Kryeministri Edi Rama në konferencën e përbashkët për shtyp me ministren e Shëndetësisë.

Rama beri publike një pjesë të paketës së buxhetit për vitin 2019, duke premtuar rritje pagash lehtësim taksash por edhe bonuset e reja për cdo prind që lind.Viti 2019 përkon edhe me zgjedhjet locale, ku beteja elektorale pritet të jetë e fortë.

 

 

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas