KMR

Burra, kujdes kur frekuentoni me partneren në këto 3 vende… aty femrat tundohen më shumë nga tradhtia

Mesa duket janë disa vende specifike ku femrat kanë më shumë mundësi dhe prirje të tradhtojnë partnerin e tyre.

Sipas një studimi të fundit, janë një listë vendesh “tradhëtare” por ne po listojmë tre më tipiket:1. Kur dalin për jetë nate

Gratë për nga natyra janë shumë të paqëndrueshme kur bëhet fjalë për mendimet e miqve të tyre të ngushtë. Jeta e natës i nxjerr më shumë në pah mungesën e marrëdhënies seksuale dhe nxitjen për tradhti e kanë më të lartë.

2. Hotelet

Po flasim në rastet, kur shkojnë me pushime. Me ose pa bashkëshortin, ndjesia e pushimeve rrit mundësinë për të ndryshuar rutinën e lidhjes.

3. Vendet publike

Ndjesia e tradhtisë mund të ndodhë në ndonjë vend publik, qendër tregtare, restorant, etj. Për fat të keq, një ndryshim i tillë nuk ka ndonjë ilaç dhe e vetmja gjë që mund të bëni është të kuptoni plotësisht karakterin e partneres suaj.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas