Kryesore, Shëndeti

Burgoset babai, u jepte fëmijëve vetëm kek dhe Coca-Cola

Babai i dy djemve, njëri tre dhe tjetr katër vjeç, është burgosur në Francë pasi ua kishte kalbur dhëmbët fëmijëve duke u dhënë vetëm kek dhe Coca-Cola.

Babai i fëmijëve u jepte atyre vetëm pije të gazuara dhe paratë e ndihmës sociale i shpenzonte me pije alkoolike. Një gjykatë e dënoi atë me tre muaj burg, pasi dëgjoi se ai ishte edhe i dhunshëm ndaj gruas dhe fëmijëve.Një avokat tha se burri nuk lexonte dhe nuk shkruante dot. Ai i linte djemtë që të flinin në një dyshek pa mbulesa, kurse në apartament nuk kishte lodra.

Një nga vëllezërit kishte nisur të fliste me vonesë, ndërsa tjetrit i hoqën shtatë dhëmbë të prishur nga sheqeri. Fëmijët do i nënshtrohen një kontrolli psikologjik.

Gjykata tha se babai nuk i ka përmbushur detyrimet e tij si prind nga viti 2016 deri në vitin 2018. Fëmijët janë vendosur në një qendër kujdesi, ku janë prezantuar për herë të parë me mishin dhe perimet.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas