Auto

‘Bugatti Divo’, një ‘bishë’ prej 5 milionë eurosh

Bugatti “kërcënonte” se do të krijonte një model më radikal sesa Chiron dhe ia ka arritur qëllimit.

Bugatti Divo është krijesa e re dhe kushtoi plot 5 milionë euro, gati sa dyfishi i Chiron-it.Themi “kushtoi” pasi të 40 makinat që u prodhuan, janë shitur tashmë.

1500 kuaj fuqi, me aerodinamikë të re, më e lehtë dhe me më shumë “muskuj”, sidomos në pjesën e pasme të saj, Divo është fantastik.

Por, pavarësisht këtyre, Divo nuk është më i shpejtë sesa Chiron. Shpejtësia maksimale e tij është 380 km/h, ndërsa ajo e Chiron është 420 km/h.

<
>
bugatti-lajmi divo1 divo2 divo3 divo4 divo5 divo6 divo7 divo8 divo9 divo10 divo11 divo12 divo13 divo14 divo15 divo16
PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas