Kryesore, Shëndeti

Boronica dhe përfitimet e saj në shëndet

Boronica është një frut që ka përfitime të shumta shëndetsore për organizmin tonë.

Lëngu i saj ka një rol të rëndësishëm në parandalimin e infeksioneve, të vonojë ose të zvogëlojë ashpërsinë e sëmundjes kronike dhe të parandalojë dëmtimin oksidativ të lidhur me moshën.Për shumicën e njerëzve të shëndetshëm, lëngu i boronicës është i sigurt. Lëngu i boronicës mund përkohësisht të shkaktojë kushte të caktuara si zbaticë acidi.

Disa njerëz thonë se lëngu i boronicës lë një shije të pazakontë në gojën e tyre ose përkohësisht irriton buzët e tyre, raporton Vizion Plus.

Gjithmonë nëse duam që të kemi një shëndet të mirë duhet të konsumoni patjetër lëng boronice.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas