Ngërç

Bodybuilding


PasPara

1 koment

  1. Po te bllokohen pasurite e paligjshme te politikaneve dhe nenpunesve te tjere te larte shteteror borxhi publik shkon drejt zeros.

Leave a Reply to Krat Demo Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas