PasPara

1 koment

  1. Po te bllokohen pasurite e paligjshme te politikaneve dhe nenpunesve te tjere te larte shteteror borxhi publik shkon drejt zeros.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas