Auto

“BMW X5” e 2019-ës do të jetë kështu…

“BMW X5” është brezi i katërt i një prej SUV-ëve më luksozë të historisë.

Modeli i vitit 2019 do të jetë më i madh dhe do të ketë një paketë “off-road” për të lehtësuar drejtimin në fushë.Edhe pse nga fotot nuk duket, do të jetë makina më teknologjike “BMW X5” që është prodhuar ndonjëherë.

<
>
bmw1 bmw2 bmw3 bmw4 bmw5 bmw6 bmw7 bmw8 bmw9 bmw10 bmw11 bmw12 bmw13 bmw14 bmw15 bmw16 bmw17 bmw18 bmw19 bmw-lajmi
PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas