Kronika, Kryesore

Bllokohen skafet në Sarandë, ankohen sipërmarrësit: Nuk na dhanë asnjë arsye

Sipas disa njoftimeve që kanë ardhur në adresë të portalit hapur.al, policia e kufirit Sarandë ka bllokuar daljen në det të skafeve pas asnjë arsye.


Bizneset e ndryshme të cilët operojnë në fushën e turizimit në atë zonë, pohojnë se kjo është një goditje e madhe që i kanë dhënë biznesit të tyre, duke bllokuar mjetet e lundrimit në kulmin e sezonit tutistik.

Një detaj absurd është se lejohen mjetet e huaja të lundriumit dhe jo ato shqiptëre, ku sipas pohimeve të sipërmarrësve të ndryshëm, ata janë të pajisur me lejet e posaçme për të ushtruar këtë aktivitet.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas