Kronika

Bien në kontakt me rrymën elektrike, në gjendje të rëndë dy punonjës të OSHEE-së

Dy punonjës të OSHEE-së Vlorë kanë marrë dëmtime të renda pasi, duke punuar për riparimin e një defekti në një nënstacion të qytetit bregdetar, kanë rënë në kontakt me rrymën elektrike.


Pakujdesia dhe ngritja e thikave për lidhjen e energjisë nderkohë që këta dy punonjës ishin duke riparuar defektin, i ka shkaktuar djegie të shumta në të gjithë trupin.

Menjëherë dy punonjësit janë transportuar në spitalin e Tiranës, ku po marrin ndihmën dhe ndodhen në gjendje të rëndë.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas