Auto

‘Audi A6 Avant’, makina që shkon kudo

Mjaft i dashur nga biznesmenët, “Audi A6 Avant” nuk është një makinë aq e thjeshtë dhe e gjithanshme.

Ajo është një pikë referimi në një kategori që rrit dyfishin e funksionalitetit dhe dinamizmit në çdo situatë.Një makinë që shkon kudo, nuk lodhet kurrë, dhe në të cilën Audi vazhdon të investojë pavarësisht suksesit të llojeve SUV të saj. Gjenerata e re “A6 Avant” është i teti i këtij lloji.

Seria e re premton të jetën mahnitëse për rehati, funksionalitet, lëvizshmëri, thjesht të mendoni motorin e ri të fuqishëm me teknologjinë mild-hybrid.

Dizajni i brezit të ri të kësaj makine është më i hollë dhe më dinamik, është 5 metra e gjatë por lartësia është më e ulët, jo më shumë se 1.5 metra çka e bën vërtetë qëndrimin dinamik.

<
>
audi audi1 audi2 audi4 audi5 audi7 audi8 audi9 audi10 audia6avant audo3 audsi6 audia6avant
PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas