Shëndeti, ShowBiz

Arsyet përse është më mirë të kryeni marrëdhënie seksuale me dritën ndezur

Eksperiencat seksuale të secilit individ janë të ndryshme. Gjithsesi, në kokën e secilit prej nesh ka disa pikëpyetje në lidhje me seksin. Nuk e dimë nëse ia keni drejtuar ndonjëherë pyetjen vetes se a është më mirë të kryeni marrëdhënie seksuale me dritat ndezur apo fikur?


Sot do ju japim disa arsye se përse është më mirë që të kryeni marrëdhënie seksuale me partnerin/partneren me dritat ndezur;

 

1-Kur ju mbani dritat ndezur, jo vetëm keni mundësi të shikoni partnerin/partneren nudo, por mund të shikoni se ku po shkoni. Jeni më të qartë në lëvizjet tuaja.

 

2-Të lejoni partnerin/partneren t’ju shikojë pa rroba është një shenjë besimi dhe komoditeti që keni krijuar me njëri-tjetrin.

 

3-Kur shikoni njerëz në errësirë, mund t’ju duken të frikshëm prandaj shmangeni këtë pjesë.

 

 

 

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas