Aktualitet

Arrestohet mësuesja, seks me nxënësin

Një mësuese 33-vjeçare është arrestuar në Nevada të SHBA pasi dyshohet se ka kryer marrëdhënie seksuale me një student.


Maren Nicole Oates u arrestua të enjten dhe i është vendosur si garanci, deri në gjykim, shuma prej 20 mijë dollarë.

Drejtuesit e shkollës lëshuan një deklaratë ku distanconin veten ngjarja, si dhe theksonin se tashmë u takon autoriteteve të vendosin nëse mësuesja 33-vjeçare ka abuzuar apo jo seksualisht, apo nëse ka shkelur ndonjë ligj tjetër.

<
>
1-95 2-90 3-89 4-80
PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas