Kryesore

Arrestimi i Arbër Çekajt në Gjermani, reagon Ambasada Amerikane

Pas arrestimit të Arbër Çekajt në Gjermani, ka ardhur një reagim nga Ambasada Amerikanë në Tiranë.

Me anë të një fotoje, SHBA përshëndet këtë arrestim dhe shkruan:  Bravo Gjermani, Bravo Shqipëri.

 Fotoja është shumë domethënëse, pasi është zgjedhur një grep që okap një objekt, gjysmë banane dhe gjysmë peshk.

ambasada
PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas