Kronika, Kryesore

Arratiset një anije gjatë natës nga porti i Durrësit, ishte ngarkuar me…

Fax News raporton se një anije është arratisur gjatë natës nga porti i Durrësit.


Anija ishte me ngarkesë kripe, dhe pasi kishte shkarkuar rreth 5 mijë e 500 ton, kishte dhe 500 ton për të shkarkuar.

Kapiteneria nuk ka marrë sinjalizim për largimin e anijes.

Mendohet se ka patur mosmarrëveshje me pronarët.

Anija dyshohet të jetë zhdukur rreth orës 2:00 të mesnatës.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas