KMR, Kryesore

Ariu i uritur terrorizon zonën, ha dhinë dhe futet në shkollë në këtë vend…

Autoritetet rumune vranë një ari pasi hëngri një dhi dhe pastaj u fut në një shkollë në rrethin rumun Hargit.


Ariu u shfaq herët në mëngjes në këtë rreth, duke frikësuar banorët e zonës, raportonjnë mediat vendase.

Shkolla ishte e zbrazët për shkak të pushimeve verore dhe zyrtari lokal Sandor Petres tha se ariu sulmoi një dhi të një fshatari. Autoritetet arritën të mbanin ariun në zonën e largët dhe e vranë.

<
>
5b7c0ea463bfc-media_2d5356b987964d189ee46e664679be05-DMID1-5fv19isdi-640x360 gj *COMPOSITE* Brown bear in Romania
PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas