Kryesore, Media

Analizë testikulare live në TV: A duhet bërë diçka e tillë për hir të shëndetit?

Nëse do ndodhte diçka e tillë në median shqiptare, ‘tërmeti’ do ishte i garantuar.

Një nga emisionet e mëngjesit më të ndjekur në Britaninë e Madhe, ‘This Morning’, nuk e pati problem që të transmetojë live një analizë testikulare.Bukuroshi i ‘Love Island’, Chris Hughes iu nënshtrua testimit të testikujve të tij nga mjeku Chris Steele. Qëllimi ishte që të shtohet ndërgjegjësimi për kancerin testikular si pjesë e fushatës së nëntorit.

Shumë komentues kanë vlerësuar Hughes për guximin e treguar dhe angazhimin në fushatën për ndërgjegjësimin kundër kancerit. Të tjerë thanë se ishte e tepërt që të shihnin testikuj teksa po hanin mëngjes.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas