ShowBiz

Ami shkon në tualetin e qendrës tregëtare, mbetet pa fjalë nga pamjet

Para disa ditësh moderatorja e njohur Amarda Toska gjendej për disa ditë pushimesh me fëmijët e saj dhe Ermalin në Vjenë.


Vajza e tyre Sia është ende shumë e vogël ndërsa Joelin e pamë të shijonte çdo moment atje së bashku me Ermalin.

Teksa kanë shëtitur në vende të ndrysheme ka qenë e nevojshme që Ami ti ndërojë pelenat të voglës Sia. Ajo që ka impresionura Amin ka qenë paradhoma e tualeteve në qendrat tregëtare atje.

“Paradhoma e një tualeti normal në një qendër tregtare në Vienë”, shkruan Ami duke treuar ëkshtua mbjentin me të gjtiha kushtet e domosdoshme për nënatat dhe baballarët që duan t’u ndërojnë pelenat të vegjëlve të tyre. 

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas