Kryesore

Aksioni i policisë në Shkodër, Berisha: I arrestuan miqtë e tyre për t’i liruar…

 


Ish-kryeministri Sali Berisha komentoi aksionin e fundit te policies në Shkodër një ditë më parë. Ndryshe nga Policia, Berisha përcjelle një tjetër version të aksionit.

Postimi i plotë i Berishës në Facebook

“Shkodra ka memorje, nuk mashtrohet!

Per arrestimet qe u bene dje pas takimit te opozites, Shkodra thote:

I arrestuan miqte e tyre per t’i liruar dhe kerkuar ndjese siç i kane arrestuar dhe liruar dhe kerkuar ndjese para 6 muajve, para 9 muajve, para 12 muajve! sb”

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas