KMR, Kryesore

‘AIDANova’… merrni një super anije si kjo, për super pushime

Deri në 6600 persona është kapaciteti i anijes “AIDANova”, ku mundësitë për të shijuar në maksimum udhëtimet në të janë të pafundme.

Anija kolosale, e pesta më e madhe në botë, ka një gjatësi prej 337 metra dhe krenohet me 20 kuverta, 17 restorante, 23 bare, kazino, muret e ngjitjes së shkëmbinjve, parkun e ujit, gjelbërimin në një fushë mini-golfi, një palestër dhe spa.Projekti i ndërtuar kushtoi 700 milionë euro dhe investimi kishte për qëllim ndërtimin e një anije miqësore me mjedisin, motori i së cilës do të funksionojë me gaz natyror, e jo me naftë.

<
>
1-2 2-4 3-3 4-3 5-2 6-2 7-2 8-1 9-1 10-4 11-2 12-2 13-1 14-1 15-1 16-1 17-1 18-1 19-1 20-1 21-1 anija1 anija2 anija3 anija4 anija5 anija6 anija-lajmi dbb
PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas