ShowBiz

Adoleshentët e pasur hungarezë jetë të shfrenuar, shihni se çfarë bëjnë

Prej pak kohësh në “Instagram” është hapur edhe një llogari ku fëmijët e pasur të Hungarisë postojnë foto dhe deri tani janë mbi 12 mijë persona që i ndjekin.


 Adoleshentët hungarezë nuk ngelin aspak prapa bashkëmoshatarëve të tyre të shteteve të tjera, duke treguar jetën e tyre të luksit.

Makina të shtrenjta, pushime luksoze në mbarë botën, por jo vetëm…

<
>
29873306_2064536677145683_1714742280395061013_o i1-2 i2-2 i3-2 i4-2 i5-2 i6-2 i7-2 i8-2 i9-2 i10-2 i11-2 i12-2 i13-2
PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas