KMR

A janë delfinët robër ‘të lumtur’?

Shkencëtarët që punojnë me delfinët në një park detar francez janë përpjekur të matin se si gjitarët ndjehen rreth aspekteve të jetës së tyre në robëri.


Hulumtuesit thonë se ky është projekti i parë për të shqyrtuar robërinë “nga perspektiva e kafshëve”, ekipi vlerësoi se cilat aktivitete të delfinëve janë prioritare shikuar dhe marrë në kosnideratë shumicën-shkruan BBC.

 

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas