Humor, Te Vecanta

A ishin këto më idiotët nga viti që lamë pas? Do qeshni me lot

Dihet se çdo vit që kalon, shënon edhe disa raste komike.

Këto raste, shpesh herë përcillen në rrjetet sociale apo faqe humori.Shikoni këto foto dhe do të kuptoni për çfarë bëhet fjale.

Do qeshni me lot.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas