Video e pabesueshme/ Të gjithë menduan se ishte makinë lodër, por ja çfarë është në të vërtetë…

Postuar më: 05 December 2017 18:31

Një video interesante është postuar nga gazeta turke ‘Haber Turk’, në profilin e saj social në ‘Facebook’.

Në fillim shfaqet një kamion i cili komandohet me telekomandë dhe të jep përshtypjen e një makine lodër.

Po ajo që është… në të vërtetë është e pabesusheme.

Makina nuk gjë tjetër, por një tortë e shijshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *