Tmerroi botën! Kjo vajzë i mashtroi të gjithë, por pamja e saj e vërtetë…

Postuar më: 06 December 2017 18:03

Para pak javësh rrjetet sociale u mbushën me foto tmerruese të një vajze të re e cila kishte bërë shumë ndërhyrje estetike për t’i ngjasuar Angelina Jolie, mirëpo kishte përfunduar në “një monstër”.

Lajmi u bë pjesë edhe e shumë mediave të huaja, mirëpo duket se e gjithë kjo ishte vetëm një mashtrim nga vajza me ermin Sahar Tabar.

Ajo arrin ta shndërroj fytyrën e saj në këtë formë vetëm falë grimit dhe lenteve të syve.

Në të vërtetë ajo është një vajzë simpatike dhe aspak e frikshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *