Sa e lumtur: Shihni si e përjeton seksin kjo… breshkë

Postuar më: 04 December 2017 08:37

A ju ka rastisur të shihni breshka teksa bëjnë seks?

Ky fotograf e ka bërë dhe ka mbetur i habitur.

Paul Williams thotë se ka shëtitur dhjetëra vende, por ky rast në Afrikën e Jugut i mbeti në mendje.

Breshka-leopard po e shijonte shumë seksin dhe kjo duket nga fotot.

Breshkat meshkuj rënkojnë gjatë seksit, por jo ato femra.

Breshkat-leopard peshojnë deri në 55 kg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *