Ballina One Planet Sa e lumtur: Shihni si e përjeton seksin kjo… breshkë

Sa e lumtur: Shihni si e përjeton seksin kjo… breshkë


A ju ka rastisur të shihni breshka teksa bëjnë seks?

Ky fotograf e ka bërë dhe ka mbetur i habitur.


Paul Williams thotë se ka shëtitur dhjetëra vende, por ky rast në Afrikën e Jugut i mbeti në mendje.

Breshka-leopard po e shijonte shumë seksin dhe kjo duket nga fotot.

Breshkat meshkuj rënkojnë gjatë seksit, por jo ato femra.

Breshkat-leopard peshojnë deri në 55 kg.SHPËRNDAJE

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here