Përleshja epike: Ariu (i paftuar) ndërpret ‘gostinë’ e ujqërve…

Postuar më: 08 December 2017 15:23

Ky është momenti i përgjakshëm kur një ari ngjyrë kafe përleshet me një tufë ujqërish në lidhje me një dre të ngordhur.

Pamjet janë marrë nga Tom Littlejohns dhe tregojnë tufën e ujqërve duke shijuar vaktin e tyre, deri në momentin kur ndërpriten nga ariu i madh (i paftuar).

Për të mbrojtur gjahun e tyre, ujqërit përpiqen të luftojnë me ariun, por nuk arrijnë të dalin fitimtarë.

Fotot e tjera tregojnë ariun duke shijuar i vetëm drerin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *