Ballina Lifestyle Pamjet e rralla brenda një klubi orgjish

Pamjet e rralla brenda një klubi orgjish


Kur u propozua ndërtimi i një klubi të tillë, pati shumë kundërshtime.

Megjithatë Lidsi në Angli tashmë e ka një klub çmendurish.


Klubi i orgjive ka hapur dyert dhe mediat kanë pasur akses për të sjellë këto pamje të rralla.

Nëse doni të dini se si është një klub i tillë, shihni këto foto nga Daily Star.SHPËRNDAJE

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here