Ministrja Nikolla jep rrogën mujore në ndihmë të shkollave të përmbytura

Postuar më: 06 December 2017 14:36

Ministrja e Arsimit, Lindita Nikolla ka deklaruar se do të ofrojë rrogën e saj mujore për t’i ardhur në ndihmë shkollave të përmbytura.

Nikolla: Do të jetë një ndihmë që do të bëhet në mënyrë të koordinuar nga ne për të shkuar aty ku ka më shumë nevojë.

Ministria e Arsimit ka ngritur një grup punë për të koordinaur ndihmën që do vijë nga cdo shkollë dhe çdo mësues.

Jemi një trupë e madhe njerëzish, jemi mësuesit e Shqipërisë .

Unë do të dedikoj rrogën time mujore për të shkuar në ndihmë të komuniteveve në nevojë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *