Merr fund dilema/ Putin vendos për të ardhmen…

Postuar më: 06 December 2017 17:35

Vladimir Putin ka deklaruar se synon që të fitojë një tjetër mandat 6-vjeçar si President i Rusisë, duke i dhënë fund spekulimeve për një tërheqje të mundshme nga gara e ardhshme presidenciale.

65-vjeçari është në pushtet që prej vitit 2000, disa herë si President apo Kryeministër.

Nëse Vladimir Putin fiton zgjedhjet e Majit 2018, atëherë do të jetë President i Rusisë për herë të katërt deri në vitin 2024.

Sondazhet tregojnë se Putin do të fitojë në mënyrë të qetë zgjedhjet dhe do të zgjerojë dominimin e tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *