LSI, Luan Rama: Reforma në drejtësi, e kompromentuar

Postuar më: 07 December 2017 14:22

Edhe për LSI-në shorti për zgjedhjen e Këshillit të Emërimeve në Drejtësi, KED, është një skandal.

Nënkryetari i kësaj partie, Luan Rama thotë se procesi është në kundërshtim me parimet e reformës në drejtësi dhe kriteret që parashikon ligji.

“Do të duhej të zgjidheshin më të mirët mes më të mirëve, por duke mos respektuar kriteret që parashikon ligji, në mes të zgjedhurve, ka edhe nga ata që janë shembëlltyrë e korrupsionit, e injorancës dhe e paaftësisë! Reforma në Drejtësi e kompromentuar!”, shkruan Rama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *