‘Lamborghini Urus’ më e reja e ‘bishës’ së rrugës

Postuar më: 05 December 2017 18:27

“Lamborghini” ka hequr mëndafshin e modelit të ri “Urus”, pak para prezantimit zyrtar në LA.

“Urus” është modeli i parë SUV që prodhon “Lamborghini”.

Makina fuqizohet nga një motor 4.0 litërsh tuin-turbo V8, me 641 kuajfuqi.

“Urus” ka marsh automatik me 8 shpejtësi, ndërsa tërheqë me katër rrotat.

Përshpejtimin prej 0 në 100 km/orë ky model e arrin për 3.6 sekonda.

Sipas Lambos, “Urusi” është “fuqi, performancë dhe dinamikë”, ndërsa kombinon edhe “dizajn, luks dhe ngasje të lehtë”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *