Ballina Eros Klubi i seksit ku anëtarësimi kushton… 1 milion USD

Klubi i seksit ku anëtarësimi kushton… 1 milion USD


Nëse doni të anëtarësoheni në një prej klubeve më ekskluzive të seksit në botë, atëherë duhet të paguani… plot 1 milion dollarë.

Në këtë mënyrë do bëheni anëtar i përjetshëm i klubit të orgjive në Nju Jork.


SNCTM organizon çdo muaj maskerada erotike në Nju Jork, Los Anxhelos dhe në Londër.

Themeluesi i klubit, Damon Lawner thotë se ka shitur karta anëtarësimi për 500 mijë dollarë.

Por tani shifrat janë rritur.

Anëtarësimi i përjetshëm në këtë klub ju siguron akses në të gjitha festat si dhe një këshilltare erotike 24/7, e cila të mëson gjithçka për seksin, që nga katërshat, bondazhin, etj.

Ceremonia e nisjes do organizohet në 9 shtator.SHPËRNDAJE

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here