Këto janë dy moderatoret më seksi të sportit në Shqipëri…

Postuar më: 05 December 2017 18:54

Janë gjithmonë në qendër të vëmendjes e më të përfolurat në shtypin rozë. Bëhet fjalë për Ilda Bejleri dhe Rashel Kolaneci, tashmë dy moderatoret më seksi të sportit në Shqipëri.

Me pamje kaq të bukura dhe me linja trupore si të tyre, prezantueset mbajnë më afër shikuesit gjatë procesit sportiv.

E ne shpesh i shohim edhe në rrjetet sociale më të frekuentura me imazhe, që ‘çmendin’ popullin shqiptar.

Ju sjellim disa nga imazhet më të ‘nxehta’ të këtyre bukurosheve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *