Video/ Kameleoni sjell në jetë 26 të vegjël teksa qëndronte në dorën e njeriut

Postuar më: 30 November 2017 18:50

Aldo Kleyn nga Afrika e Jugut, ka treguar se si një kameleon ka sjell në jetë 26 të vegjël, teksa qëndronte në dorën e tij.

Hardhuca e vogël ka zgjedhur të jetë pranë pronarit, nga frika se meshkujt e grupit mund t’ia hanë trashëgimtarët.

“Nuk më largohej dhe donte të rrinte mbi dorën time”,- ka thënë Kleyn lidhur me rastin.

Për më shumë, shikojeni videon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *