Ballina Dikur Varfëri, skamje por edhe seks: Jeta e prostitutave të komunizmit

Varfëri, skamje por edhe seks: Jeta e prostitutave të komunizmit


Depresioni i madh padyshim që ka lënë gjurmë për njerëzit.

Komunizmi ishte shkatërruese për njerëzit, varfëri, dëshpërim dhe skamje.


Megjithatë prostitucioni ekzistonte.

Këto foto janë bërë në 1991 në Moskë, në kohën kur u rrëzua Bashkimi Sovjetik.

Shikoni jetën e rusëve dhe të prostitutave të kohës.

 

 SHPËRNDAJE

1 Koment

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here