Ballina One Planet Spektakolare: Ata e vrasin, hienat … e hanë

Spektakolare: Ata e vrasin, hienat … e hanë


Ky është momenti kur dy gatopardë të fuqishëm vrasin një antilopë.

Fotot janë bërë në Tanzani.


Por pavarësisht se u munduan shumë për ta vrarë, një tufë hienash mbërriti dhe ‘korri frytet’.

Tufa e hienave i dëboi gatopardët dhe iu lëshuan trupit të antilopës.SHPËRNDAJE

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here