Shqipëria në vitet e para pas çlirimit, shikoni këto fotografi të rralla

Postuar më: 30 November 2017 19:22

Koleksioni Wilfried Fiedler ka shkrepur disa fotografi mjaft domethënëse rreth vitit 1957 gjatë udhëtimit të tij në Shqipëri.

Flitet për një fond personal fotografik të koleksionistit gjatë harkut kohor nëntor-janar 1956-57 dhe maj-gusht 1957.

Në këtë koleksion, mund të shikojmë Shqipërinë, në vitet e para pas çlirimit./KultPlus.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *