‘Përdhunim korrigjues’: Ja si ‘shërohet’ homoseksualizmi

Postuar më: 20 November 2017 08:23

KUJDES: PAMJE SHQETESUESE

Një fotografe ka arritur të sjellë imazhet tronditëse të klinikave ku pretendohet se shërohet homoseksualizmi.

Këto klinika gjenden në Ekuador.

Paola Peredes, 31 vjeç, tha se mbeti e shokuar nga horrori që pa.

Personat që trajtohen në këtë klinikë dhunohen, nuk u jepet ushqim, detyrohen të luten e madje i nënshtrohen edhe “përdhunimeve korrigjuese”.

Shumë prej këtyre klinikave gjenden jo vetëm në Ekuador, por edhe në vende të tjera të Amerikës Latine dhe Europës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *