Ballina Galeri Njoftim: Mbi afishimin Publik të Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme në Bashkinë...

Njoftim: Mbi afishimin Publik të Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme në Bashkinë Kolonjë


NJOFTIM

Mbi afishimin Publik të Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme


Në bazë të Ligjit nr. 33, datë 21.03.2012, “Për Regjistrimin e Pasurive të Paluajtshme”, në Bashkinë Kolonjë, Zonat Kadastrale:

 1. ZK 1035, Arez
 2. ZK 1136, Bejkove
 3. ZK 1255, Boshanj
 4. ZK 1334, Butke
 5. ZK 1757, Gjonc
 6. ZK 1823, Gostivisht
 7. ZK 1948, Helmes
 8. ZK 2025, Kagjinas
 9. ZK 3969, Kozel
 10. ZK 2273, Kreshove
 11. ZK 2669, Mesicke
 12. ZK 2691, Milec
 13. ZK 3068, Psar i zi
 14. ZK 3083, Qafzez
 15. ZK 3117, Qinam
 16. ZK 3118, Qinam Radovicke
 17. ZK 3146, Radovicke
 18. ZK 3164, Rehove
 19. ZK 3423, Shtike
 20. ZK 3465, Skorovot
 21. ZK 3510 Starje
 22. ZK 3557, Tac i sipërm
 23. ZK 3807, Vodice
 24. ZK 3920, Zharkanj

është duke u kryer Regjistrimi Fillestar i Pasurive të Paluajtshme, të regjistruara, dhe Harta Treguese e Regjistrimit, për një periudhë kohe prej 45 ditësh.

Periudha e afishimit do të jetë nga data 21.11.2017 – 04.01.2018

Afishimi publik do të bëhet në adresën: Ambjentet e Bashkisë Kolonjë.

Nga e Hëna në të Premte: nga ora 10.00 në 13.00 dhe nga ora 14.30 në 19.00

E Shtuna dhe e Diela : nga ora 10.00 në 16.00

I lutemi qytetarëve dhe institucioneve shtetërore, të cilat zotërojnë pasuri të paluajtshme brënda kësaj zone kadastrale, të drejtohen në ambientet e Afishimit Publik të Pasurive të Paluajtshme dhe të verifikojnë pronësinë e tyre ose të drejta të tjera reale mbi pasuritë e paluajtshme.

Të gjitha pretendimet duhet të paraqiten brënda afatit të Afishimit, pranë këtij ambienti dhe specialistit të ngarkuar me këtë detyrë. Shqyrtimi i tyre, gjatë periudhës së Afishimit Publik, është falas.

Ju rikujtojmë të mos neglizhoni për të bërë verifikimet e nevojshme.

 SHPËRNDAJE

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here