Niseni javën me këto foto befasuese: Qeshni dhe habituni…

Postuar më: 20 November 2017 08:43

Nëse fundjava ua ka bërë të vështirë që ta nisni me dëshirë këtë javë, atëherë shihni këto foto.

Ju sigurojmë që do mbeteni të befasuar.

Fotot kanë fiksuar pikërisht momentin e saktë përpara goditjes.

Vetëm pak çaste larg katastrofës…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *