Ballina Dikur Mos i humbisni: Amerika në 125 vite fotografi

Mos i humbisni: Amerika në 125 vite fotografi


Ajo është kaq e madhe sa vështirë ta ngatërrosh në hartë.

Por edhe pse është shteti i tretë më i madh nga sipërfaqja në planet, sërish shumë amerikanë nuk e gjenin dot se ku është SHBA në atlas.


Ishte viti 1988 dhe një në gjashtë të rritur në SHBA nuk e gjente dot shtetin e tyre në hartë.

Mediat folën për ‘gjeneratën e humbur’ dhe në atë kohë lindi nevoja që amerikanët të mësojnë më shumë për gjeografinë dhe historinë e tyre.

Revista e njohur, National Geographic nisi të botonte rregullisht albumet me foto që nga lindja e shtetit amerikan.SHPËRNDAJE

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here